5 gesturi prin care bărbații își fac iubitele să sufere. Dacă face numărul 2, părăsește-l!

Bărbaţii se trădează prin gesturi. Iar dacă partenerul tău face următoarele lucruri înseamnă că nu mai este îndrăgostit de tine şi nici foarte atent la felul în care te face să te simţi.

Anumite lucruri nu ar trebui să i le permiți niciodată partenerului tău, altfel acesta te va face să suferi cu permisiunea ta. Dacă face următoarele lucruri, părăseşte-l:

1. Nu îți face complimente mai ales când tu ai muncit să îi pregăteşti o surpriză. Complimentele ne fac să ne simţim apreciaţi şi dacă tu faci eforturi pentru a îţi surprinde partenerul, iar el pare că nici nu observă, înseamnă că nu mai are sentimente puternice pentru tine şi nu îi prea pasă de cum te face să te simţi.

2. Se referă la alte femei prin cuvinte la superlativ. Dacă vorbeşte despre altele, mai frumos decât vorbeşte despre tine este clar că nu te respectă. Nici lui nu i-ar plăcea să faci complimente la superlativ prietenilor lui şi faptul că vorbeşte despre altele în prezenţa ta este de-a dreptul deranjant.

3. Nu inițiază un sărut sau o îmbrățișare. Dacă tu ești cea care inițiază aproprierea dintre voi, este clar că partenerul tău nu mai este interesat de tine şi nu mai simte nevoia să te aibă aproape.

4. Răspunde la telefon în timp ce tu ai o discuție cu el. Acesta este un semn că nu îţi poartă respect şi nu este interesat de ceea ce tu îi spui.

5. Se uită des la filme porno. Dacă se uită singur şi des la acest gen de filme înseamnă că nu mai este satisfăcut de relaţia voastră sexuală şi încearcă să se refugieze. Probabil se gândeşte deja la despărţire.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/5-gesturi-prin-care-barbatii-isi-fac-iubitele-sa-sufere-daca-face-numarul-2-parasestel-157781.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *