A făcut amor cu 2000 de bărbaţi, dar le-a ascuns un detaliu. “De ce le-aş spune?”

Crystal Warren, o britanică de 48 de ani, spune că vrea să ajungă la 3.000 de parteneri. Puţini dintre aceştia ştiu însă că ea s-a născut bărbat.

Crystal, care în certificatul de naştere purta numele Christopher Snowden, spune că încă din copilărie se simţea prizonieră într-un corp de bărbat. A început să poarte pe ascuns hainele mamei ei când avea 14 ani şi a avut experienţe sexuale cu bărbaţii, dar a realizat că nu e gay. În 2001 a început terapia cu hormoni, apoi a trecut printr-o operaţie de schimbare de sex.

„Din bărbat am devenit devoratoare de bărbaţi”, a declarat ea pentru The Sun. La doar câteva luni după operaţia din 2004 se culcase cu câteva sute de bărbaţi iar până acum, numărul partenerilor a ajuns la 2.000. Recunoaşte însă că puţini au aflat despre trecutul ei, fiindcă nu s-a ivit ocazia să le spună. “E o aventură de noapte în general, de ce le-aş spune?”

Britanica spune că a avut şi 9 parteneri într-o noapte, la o petrecere de swingeri. Până în 2020, Crystal speră să ajungă la 3.000 de bărbaţi. „Întotdeauna mă protejez şi nu am cum să rămân gravidă, deci care e problema?”

Sursa: https://stirileprotv.ro/divers/a-facut-sex-cu-2000-de-barbati-dar-le-a-ascuns-un-detaliu-de-ce-le-as-spune.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.