A făcut sex în casa MPFM si a căzut în dizgrație! Ce s-a ales de Oana, fosta concurentă, la 5 ani de la ieșirea din competiţie

Controversata concurentă Oana, cea care a participat în sezonul 3 la ”Mireasă pentru fiul meu”, s-a ascuns în ultima vreme de ochii lumii. După ce a rupt relația definitiv cu Laur, Oana a decis să îşi vadă de viața ei şi pare mai discretă ca niciodată.

Se pare că fosta concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” nu și-a găsit marea dragoste, după ce s-a despărțit de Laur. Oana are alte perspective acum în viaţă și postează tot mai des citate pline de însemnătate.

Chair la început de an, aceasta a transmis un mesaj emoţionant în care a precizat că sufleteşte noi, oamenii, suntem săraci şi renunţăm repede la persoanele dragi, în loc să le iertăm.

“Suntem săraci si nu mă refer la averi şi bani, sufletește suntem săraci. Preferăm să renunțăm la oameni sau sa-i înlocuim, în loc sa-i iertam şi să reparam greşelile împreună. Păcat! Câţi dintre noi mai îmbătrânesc împreună? ” se întreabă nostalgică aceasta.

Oana a fost aspru criticată când a dezvăluit că a încălcat ”Regula 25” cu Laur în casa ”Mireasă pentru fiul meu”.

Sursa: http://spynews.ro/monden/a-facut-sex-in-casa-mpfm-si-a-cazut-in-dizgratie-ce-sa-ales-de-oana-fosta-concurenta-la-5-ani-de-la-iesirea-din-competitie-154849.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.