A găsit un SICRIU în apă. L-a scos la mal, apoi a ridicat capacul. N-a mai văzut niciodată așa ceva

Un pescar a găsit un sicriu ruginit într-un lac. S-a gândit să-l scoată din apă, însă ceea ce avea să descopere apoi l-a făcut să regrete amarnic.

După ce președintele american Kennedy a fost asasinat în 1963, numele lui Lee Harvey Oswald a ajuns pe buzele localnicilor, având parte de același sfârșit.

Acesta a fost ucis în același an, în închisoare, și îngropat alături de familia sa în Dallas, Texas. Însă urmașii săi nu aveau habar că îngroparea lui avea să stârnească atâtea controverse.

Câțiva ani mai târziu, un pescar a găsit un sicriu ruginit într-un lac. S-a gândit să-l scoată din apă, însă ceea ce avea să descopere apoi l-a făcut să regrete amarnic.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. S-au făcut cercetări și s-a ajuns la concluzia că sicriul aparține lui Oswald. Se pare că defunctul ar fi fost scos din coșciug imediat după înmormântare și îngropat într-un loc ținut secret de familie. Apoi, ar fi aruncat sicriul într-un lac.

Sursa: https://www.realitatea.net/a-gasit-un-sicriu-in-apa-l-a-scos-la-mal-apoi-a-ridicat-capacul-n-a-mai-vazut-niciodata-a-a-ceva_2086656.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.