A impresionat MILIOANE de oameni: O fetiță de 12 ani, fotografiată cu doar câteva minute înainte de a-și da sufletul! E CUTREMURĂTOR!

Milioane de oameni din întreaga lume au fost impresionați de povestea unei tinere de 12 ani, care a suferit un atac cerebral. Fetița a fost surprinsă în ultimele clipe de viață, iar imaginea emoționantă a făcut înconjurul lumii.

Kirrilee Edwards, în vârstă de 12 ani, a fost fotografiată alături de familia ei, înainte cu doar câteva minute de a-și da sufletul, iar imaginea, intitulată ”Pierderea familiei, a câștigat marele premiu la un concurs de fotografie din Sydney.

Micuța Kirrilee a suferit un atac cerebral, ce i-a provocat leziuni grave, ea având nevoie de îngrijire permanentă. Impresionat de poveste, dar și recunoscător familiei că i-a permis să imortalizeze momentul cutremurător, fotograful a mărturisit că va dona jumătate din bani părinților fetei.

Sursa: https://a1.ro/news/inedit/a-impresionat-milioane-de-oameni-o-fetita-de-12-ani-fotografiata-cu-doar-cateva-minute-inainte-de-asi-da-sufletul-e-cutremurator-id340838.html??ID=Taboola_Box

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.