A început războiul. România se implică în conflictul mondial dintre SUA și Siria. MAE: „Punem la dispoziţie toate datele”

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a vorbit, în cadrul unei declaraţii de presă comune cu omologul său francez Jean-Yves Le Drian, despre un eventual răspuns militar internaţional la atacul chimic din Siria.

„România condamnă ferm utilizarea armelor chimice în orice circumstanţe, în orice împrejurare, dar mai ales atunci când este vorba de folosirea lor împotriva civililor.

Sprijinim ferm ideea de a investiga, de a pune la dispoziţia organismului special, un organism care trebuie să fie imparţial şi independent, toate datele pentru a putea să vedem care sunt realităţile din teren şi, în al doilea rând, măsurile care ar trebui să fie întreprinse la nivelul societăţii internaţionale”, a afirmat şeful diplomaţiei române.

Sursa: https://a1.ro/news/social/ainceputrazboiulromaniaseimplicainconflictulmondialdintresuasisiriamaepunemladispozitietoatedatele-id752725.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.