A înșelat-o cu alta în club, chiar înainte să nască și a trăit drama vieții! Motivul pentru care Khloe Kardashian l-a iertat acum pe logodnicul infidel

Khloe Kardashian a trecut prin momente foarte grele în urmă cu doar câteva luni atunci când a fost înșelată de logodnicul ei chiar înainte cu două zile să nască.

Vedeta a fost foc și pară după ce în presa internațională au apărut imagini cu Tristan Thompson în timp ce se săruta cu altă domnișoară în club, în timp ce iubita lui mai avea puțin și năștea. După ce s-a mutat din locuința conjugală și nu a vrut să mai audă de el, acum se pare că vedeta a revenit la sentimente mai bune.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce luau masa în oraș în Cleveland, iar recent Khloe Kardashian a fost la meciul de baschet al logodnicului ei, pentru a-l susține, scrie Daily Mail.

Motivul pentru care Kloe l-a iertat pe iubitul infidel este faptul că nu își imaginează viața fără el și nu vrea ca micuța lor, True, să crească fără tată.

Sursa: https://spynews.ro/monden/a-inselato-cu-alta-in-club-chiar-inainte-sa-nasca-si-a-trait-drama-vietii-motivul-pentru-care-khloe-kardashian-la-iertat-acum-pe-logodnicul-infidel-164509.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.