A MURIT! Simona Trasca: „Sunt terminata, nu am cuvinte! Azi-noapte am primit…

Simona Trașcă, cea cunoscută ca ”Pamela de România”, trece prin cele mai   grele momente din viață, buna vedetei a încetat din viață.

Simona Trașcă, vedeta care ne-a obișnuit să fie mereu cu zâmbetul pe buze și ne binedispune întotdeauna cu starea ei pozitivă trece prin momente de groază și suferă teribil. Bunica sa, de care Simona era foarte atașată a decedat, în această dimineță.

Sunt terminată, nu am cuvinte. Azi noapte am primit teribila veste. Sunt distrusă, ea a fost cea care m-a crescut. Sunt în stare de șoc și nu pot să cred că ea nu mai este”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Simona Trașcă.

Simona Traşcă este decisă să-şi schimbe viaţa şi să-şi găsească şi un partener. Blonda, care şi-a făcut, de curând, un nou tatuaj, a precizat că nu mai doreşte ca lumea să renunţe la a o mai strige “Pamela de România”.

Simona Traşcă este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute blondine din showbiz-ul autohton. Trecut ei amoros este unul cât se poate de tumultuos, fiecare relație omoroasă a vedetei a fost marcată de câte un scandal de proporţii.

Sursa: https://www.cancan.ro/exclusiv-doliu-familia-simonei-trasca-vedeta-trece-prin-momente-cumplite-19677744

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.