A simţit miracolul pe pielea ei! Fratele mort i-a spus ce o aşteaptă „dincolo”

Anumite experienţe ne marchează pentru totdeauna, mai ales când unele trăiri vin din partea persoanelor dragi care au părăsit lumea celor vii.

O tânără a povestit cum a simţit că fratele său mort îi vorbeşte exact din lumea celor de dincolo. Billy, fratele Annei Kagan, i-a descris tinerei ceea ce trăieşteîn locul în care se află, notează mindpowernews.

1. Viaţa pe pământ nu este o pedeapsă pentru vieţile trecute. Există numeroase persoane care consideră că îşi „ispăşesc” o pedeapsă pentru anumite evenimente din trecut. Nimic mai fals!

2. Moartea nu este atât de grea pe cât crezi. Contrar, moartea este chiar plăcută. Aparent, nici momentul în care te desparţi de cei dragi nu este greu, deoarece în lumea de dincolo o să vă revedeţi.

3. Totul se schimbă. Lumea de dincolo nu  este aşa cum o descriu cărţile, ci este mult mai simplă şi uşor de perceput. Ce ne aşteaptă după ce murim este o experienţă simplă.

4. În centrul tuturor lucrurilor există o energie. Dragostea este singura energie reală de pe pământ, însă oamenii tind să îi subestimeze puterea.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/a-simtit-miracolul-pe-pielea-ei-fratele-mort-ia-spus-ce-o-asteapta-dincolo-157395.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.