Accident feroviar cumplit! Un tren a rupt în două o maşină. Doi oameni au murit

Un accident feroviar cumplit s-a petrecut în regiunea Sussex, Horsham. Autoturismul în care se aflau două persoane a trecut după barierele de siguranţă şi au fost loviţi în plin de un tren. Persoanele aflate în maşină au murit.

Astăzi, în regiunea Horsham, Sussex, s-a petrecut un accident feroviar cumplit. O maşină în care se aflau două persoane a trecut de barierele de siguranţă şi a fost lovită din plin de un tren. Persoanele care se aflau în maşina respectivă au decedat pe loc.

Conform The Sun, martorii susţin că şoferul a forţat maşina ca să treacă de barierele puse special pentru oprire, iar acest lucru a fost fatal. De asemenea, maşina s-ar fi învârtit, apoi s-a rupt în două în momentul impactului. Martorul era chiar călător cu trenul, iar acesta a povestit pentru publicaţia internaţională că „maşina s-a rupt în două, o jumătate într-o parte, iar cealaltă la câţiva metri faţă de şine. Atunci când am fost evacuaţi din tren, barierele încă se aflau acolo”.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/foto-accident-feroviar-cumplit-un-tren-a-rupt-in-doua-o-masina-doi-oameni-au-murit-157645.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *