Accident grav, duminică, la Neptun. O maşină a fost spulberată de tren

Un nou accident pe calea ferată a avut loc duminică. Acesta s-a produs în staţiunea Neptun, acolo unde traficul feroviar a fost blocat pe rura Constanţa-Mangalia. Un tren a lovit o maşină, care a intrat pe calea ferată fără să se asigure.

Autoturismul a ajuns pe calea ferată de pe un drum neamenajat. Şoferul nu s-a asigurat dacă în acel moment vine trenul, iar locomotiva a intrat în autovehicul. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Potrivit Centrului Infotrafic maşina a fost avariată şi este nevoie de intervenţie specială pentru a fi scoasă de pe şine.

Un accident asemănător a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână, atunci când patru studente şi-au pierdut viaţa, după ce cea de-a cincea, care se afla la volan, a ajuns cu maşina pe şinele de tren fără să se asigure. Fetele, în afară de şoferiţă, au murit pe loc, iar tragedia produsă a îngrozit o ţară întreagă.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/accident-grav-duminica-la-neptun-o-masina-a-fost-spulberata-de-tren-166267.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *