Accident grav în Capitală. Mai mulți răniți. Șoferul vinovat a spus că ar fi consumat cocaină

Patru mașini au fost implicate într-un accident cumplit pe Bulevardul Dacia din Capitală. Din primele informații, șoferul unui BMW a intrat în mașinile care așteptau la semafor. Martorii vorbesc despre o ceartă conjugală, în vreme ce șoferul ar fi declarat că a consumat cocaină, relatează Realitatea TV.

Șase persoane au fost rănite, iar mașinile au fost avariate serios. Bulevardul Dacia era blocat, sâmbătă după-amiază. La fața locului au ajuns patru autospeciale SMURD, care i-au transportat la spital pe răniți.

Martorii spun că un autoturism marca BMW a venit în mare viteză și a intrat în mașinile care staționau la semafor.

Șoferul din BMW se bătea cu pasagerul. „Din mașina neagră BMW s-a dat jos o doamnă și un domn iar domnul striga la ea: te omor.  Se băteau cu picioarele, cu pumnii, tăvălindu-se pe jos și bătându-se. Domnul a vrut să fugă de poliție și a fost lovit de un taxi”, a declarat un martor la REALITATEA TV.

Șoferul a mai lovit un autobuz RATB pe strada Lutherană, cu câteva minute înainte.

Prins de polițiști după ce inițial a încercat să fugă, șoferul le-a spus oamenilor legii că a consumat cocaină. Acesta a intrat cu capul într-un taxi aflat în intersecție.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă tribunalul București, care împreună cu polițiștii de la Omoruri vor stabili toate detalii accidentului, au precizat reprezentanții Poliției.

Sursa: https://www.realitatea.net/accident-grav-in-capitala-mai-mul-i-rani-i-oferul-vinovat-ar-fi-consumat-cocaina_2134862.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.