Accident grav în Giurgiu. O motociclistă de 31 de ani a fost rănită

Un accident destul de grav a avut loc, marți, în localitatea Crânguri din Giurgiu. O motociclistă de numai 31 de ani a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Totul s-a produs din cauza vitezei. Din primele informații oferite de polițiști, se pare că motociclista de 31 de ani nu a adaptat viteza într-o curbă și a ieșit de pe carosabil. În urma căzăturii puternice pe care a suferit-o cu motocicleta, tânăra s-a ales cu răni destul de serioase și a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijiri medicale, scrie giurgiuveanul.ro.

Oamenii legii au testat-o imediat cu etilotestul, însă rezultatul a indicat faptul că motociclista nu consumase alcool. În urma accidentului, polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliția le recomandă motocicliștilor să fie extrem de atenți la curbele periculoase și să adapteze viteza. Oamenii legii îi sfătuiesc pe aceștia să poarte cască de protecție omologată, ce îndeplinește toate standardele actuale de siguranță.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/accident-grav-in-giurgiu-o-motociclista-de-31-de-ani-a-fost-ranita-165844.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *