Accident grav pe DN2B! Un autocar cu 51 de persoane şi un autoturism s-au ciocnit

Un accident grav s-a produs luni dimineaţă pe DN2B, în localitatea Baldovineşti. Un autocar cu 51 de persoane la bord s-a ciocnit violent cu un autoturism.

Cel puţin cinci persoane au fost rănite în urma impactului. Trei dintre ele au fost incarcerate, cei doi şoferi şi încă o persoană din autoturism. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere incendii, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD. Toate persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean Brăila. De asemenea, oamenii din autocar sunt consultaţi pentru a vedea în ce stare se află şi dacă au nevoie de îngrijiri medicale, informează hotnews.ro.

Autocarul era înmatriculat Ucraina, iar autoturismul în Galaţi. Traficul a fost blocat complet. La faţa locului au venit două autobuze ale transportului local din Brăila pentru a-i duce pe oamenii din autocar într-un loc sigur, dat fiind faptul că vântul bate cu putere în zona în care s-a produs accidentul.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/accident-grav-pe-dn2b-un-autocar-cu-51-de-persoane-si-un-autoturism-sau-ciocnit-164529.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.