Accident în Brașov. Un microbuz ce transporta copii a lovit violent un TIR

Vineri, pe DN13, s-a produs un accident în care a fost implicat un microbuz ce transporta mai mulți copii. În urma impactului, doi dintre aceștia au fost răniți.

Microbuzul unui club sportiv din Brașov a fost implicat într-un accident auto, pe DN13. Autoturismul transporta numai copii, iar în urma tragicului eveniment, doi dintre aceștia au fost răniți. Din primele informații se pare că șoferul a intrat cu microbuzul într-un TIR ce transporta paleți, relatează Mediafax.

„Erau 7 copii. Doi au fost răniţi, conştienţi, neîncarceraţi, acuzau dureri de cap. Un singur copil a fost dus la spital, cu dureri de cap”, arată ISU Braşov.
„Copiii, cu vârste de 7 – 8 ani erau însoţiţi de antrenor. Mergeau la un turneu de fotbal din Cluj. Am înţeles că cineva i-a tăiat calea si microbuzul a intrat într-un camion. Au sărit airbag-urile”, a spus Ciprian Jurubescu, preşedintele CS Colţea 1920 Braşov.

Pentru moment, nu se cunoaște starea de sănătate a celor doi copii răniți.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/foto-accident-in-brasov-un-microbuz-ce-transporta-copii-a-lovit-violent-un-tir-165574.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *