Accident mortal cu un TIR românesc implicat, în Germania! Printre victime, trei tineri de 20 şi 21 de ani

Un accident rutier mortal a avut loc în Germania. Un TIR românesc a fost implicat în accident, iar trei tineri de 20 şi 21 de ani se numără printre victime. Unul dintre ei a murit.

Accidentul s-a produs în Germania, sâmbătă dimineaţa, când o dubiţă în care erau trei tineri a intrat într-un TIR românesc, conform observator.tv. Doi dintre tineri aveau 20 de ani şi cel de-al treilea 21 de ani. Unul dintre ei şi-a pierdut viaţa.

Şoferul dubiţei are 20 de ani şi autorităţile au stabilit că el consumase droguri. Tânărul conducea cu o viteză extrem de mare şi a intrat pe contrasens deoarece a pierdut controlul maşinii.

Şoferul român în vârstă de 47 de ani conducea camionul în mod regulamentar şi, din fericire, a scăpat cu viaţă. El nu a fost găsit vionovat de producerea groaznicului accident deoarece a respectat toate regulile de circulaţie.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/accident-mortal-cu-un-tir-romanesc-implicat-in-germania-printre-victime-trei-tineri-de-20-si-21-de-ani-167646.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *