Accident mortal. Un tânăr, de 19 ani, proiectat dintr-o mașină pe drum

Accident extram de violent în județul Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 02.00, în localitatea Mădăras. Reporterii PresaSM au aflat că un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea Craidorolț, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Sharan, în condiții încă neelucidate (fiindcă nu sunt martori) a scăpat controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care mașina a fost proiectată într-un stâlp aflat în stânga direcției de mers, pe care l-a rupt în două.

Din cauza impactului extrem de violent, tânărul a fost aruncat din mașină. La fața locului au ajuns echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a celor de la SMURD, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru tânăr.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs această tragedie. Se presupune că tânărul șofer ar fi fost nevoit să facă o manevră bruscă pentru a evita un obstacol apărut pe drum, posibil vreun animal. În orice caz, polițiștii vorbesc despre neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Nivelul alcoolemiei (dacă va fi cazul) se va ști doar după efectuarea autopsiei de către medicii de la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare.

Sursa; https://presasm.ro/accident-mortal-un-tanar-de-19-ani-proiectat-dintr-o-masina-pe-drum/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.