Accident Neamț, IPOTEZĂ: ”Răzbunare retardată, MÂNĂ CRIMINALĂ”. Ce spune coordonatorul anchetei

Un cititor al unui ziar local lansează o ipoteză cutremurătoare despre accidentul din Neamț.

O persoană care a comentat la un articol din presa locală despre accidentul din Neamț, în urma căruia au murit nouă bărbați, lansează o ipoteză cutremurătoare.

”Sunt glumele specifice din Alba” scrie bărbatul. El adaugă că dacă deranjezi pe cineva sau îi ocupi locul de parcare, ”ÎȚI DESFACE PREZOANELE LA ROATĂ”. Cel care comentează spune că știe două cazuri care au pățit acest lucru când au avut treabă în zonă.

”Nu e nimeni prost să nu strângă prezoanele la roată și să plece” subliniază cititorul, cu referire la ipoteza anchetatorilor că nu ar fi prins prezoanele șoferul după o pană.

”E o răzbunare retardată, care se practică în zonă. A fost mână criminală” mai scrie cititorul.

Ce spune comisarul-șef care coordonează ancheta

Cel care coordonează ancheta, comisar-șef Adrian Călin de la Serviciul Rutier Neamț, a spus, la Antena 3: ”Nu pot să furnizez date din anchetă, dar în 06:04, am făcut căutări cu scafandrii, au fost găsite capota și radiatorul, roata lipsă a fost predată la poliție de proprietarul celei de-a doua autoutilitare, unul din pasageri luând-o de pe apă la începutul operațiunii de salvare. Vă pot confirma că pneul nu a avut explozie, există indiciu cu privire la ruperea prezoanelor, dar expertiza criminalistă va aduce mai multă lumină în acest caz.”

Sursa: https://www.dcnews.ro/accident-neam-ipoteza-razbunare-retardata-mana-criminala-ce-spune-coordonatorul-anchetei_587141.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.