Accident teribil petrecut în Ungaria. Tatăl, două fiice și o nepoată au murit pe loc după ce un copac uriaș s-a prăbușit peste maşină

Furtuna devastatoare din Ungaria a ucis o familie întreagă. Tatăl, două fiice și o nepoată​ au murit după ce un copac de 40 de metri s-a prăbușit peste mașina în care se aflau.

Conform Observator.ro tragedia cumplită a avut loc  în Dombovar, o localitate situată în centrul Ungariei, afectat de furtuni puternice în ultimele zile. În mașină se aflau cinci membri ai aceleiași familii: bărbatul care a murit (43 de ani), două fiice ale sale (17, respectiv 19 ani), nepoata (6 luni), dar și fratele acestuia. Mașina a fost zdrobită de copacul de 40 de metrii și cei 4 au murit pe loc. Singura persoană care a rămas în viață a fost fratele bărbatului care a murit și care a fost transportat la spital.

Presa locală notează că tragicul eveniment a declanșat un val de critici la adresa autorităților, oamenii declarând că arborii ar fi trebuit tăiați, aceștia fiind un pericolFurtunile din ultimele zile au provocat inundații puternice, specialiștii avertizând că a fost una dintre cele mai devastatoare furtuni din ultimii zece ani.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/accident-teribil-petrecut-in-ungaria-tatal-doua-fiice-si-o-nepoata-au-murit-pe-loc-dupa-ce-un-copac-urias-sa-prabusit-peste-masina-167675.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *