Aceasta pisica se agata mereu de burta femeii pe intreaga perioada a sarcinii. Cand a venit BEBELUSUL pe lume s-a intamplat ceva surprinzator!

Animalele au mereu un mod numai al lor de a ne face să ne simțim în siguranță. Tot ele au un simț special care le spune când ceva nu este în ordine în viețile stăpânilor lor, de aceea în acele momente ele fac mereu câte ceva pentru a ameliora situația.

În cazul acestei femei, pisica nu o lăsa în pace, asta s-a petrecut pe toată perioada sarcinii. Multe femei cred că ar trebui să scape de pisici atunci când rămân însărcinate, fiindcă pisica ar putea deveni geloasă, și ar putea să îmbolnăvească copilul.

Dar această femeie e fericită că și-a păstrat pisica, de fapt, habar n-are ce s-ar face fără ea.

Când bebelușul s-a născut, Panda nu și-a oprit gesturile de afecțiune, ba chiar le-a continuat cu aviditate. Când mama nu e în cameră Panda este cel care îl protejază pe micuț, tot el miaună noaptea atunci când bebelușul începe să plângă.

Sursa:https://aktualnews.ro/2018/02/02/aceasta-pisica-se-agata-mereu-de-burta-femeii-pe-intreaga-perioada-sarcinii-cand-venit-bebelusul-pe-lume-s-intamplat-ceva-surprinzator/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *