Aceste imagini îți vor sfâșia inima. După 22 de ani doi elefanți plâng când se revăd

Timp de trei decenii, Shirley, o femelă elefant asiatic a cunoscut doar captivitatea, în condiții umilitoare. Plimbată cu circul din oraș în oraș de-a lungul Statelor Unite, ea avea o singură mângâiere, prietena ei Jenny. Doar că la un moment dat, cele două femele au fost despărțite şi timp de 22 de ani nu s-au mai văzut, scrie digi24.ro.

A venit insa ziua când cei doi elefanți au reușit sa se revadă, după ce au fost salvati de la circ de câteva asociații pentru salvarea animalelor. Revederea a avut loc intr-un sanctuar pentru elefanți din Tennessee.

Momentul înduioșător in care  Shirley o revede pe Jenny, după aproape un sfert de secol de despărțire a fost filmat si a ajuns urmărit pe internet de peste 10 milioane de ori. Cele doua foste prietene se privesc, cu ochii in lacrimi, se ating cu trompele și mai sa se ia in brate una cu alta.  Nimeni nu se aștepta ca momentul revederii sa fie asa de emoționant.

Din acel moment cele doua prietene au rămas nedespărțite si oriunde merg o fac împreună.

Sursa: https://infostiri.net/2015/08/14/aceste-imagini-iti-vor-sfasia-inima-dupa-22-de-ani-doi-elefanti-plang-cand-se-revad/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.