Acuzații grave la adresa lui Raed Arafat: “Ar fi mai simplu sa fie impuscati!”

Reacție fără precedent la adresa secretarului de stat în MAI, Raed Arafat. Acesta l-a supărat foarte tare pe unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la Realtitatea Tv. Este vorba desprel Octavian Hoandră, care a publicat o scrisoare dură, în care i-a adus fondatorului SMURD o serie de acuzații uimitoare. Arafat şi-a manifestat speranţa că parlamentarii vor iniţia un proiect legislativ prin care să fie interzisă promovarea în public a ţigărilor electronice. În acest context, Hoandră a inițiat o dezbatere pe această temă în emisiunea sa, iar Arafat ar fi anunţat că îl va reclama pe acesta la CNA din acest motiv.

“Sunt doar cateva zile de cand Parlamentul austriac a votat legea prin care se anuleaza interdictia fumatului in localuri/spatii publice. Motivul este simplu, si chiar de bun simt. Mai intai , ca o interdictie de a fuma in spatii publice incalca grosolan “libertatea de alegere” a cetatenilor si apoi, acela ca patronii de astfel de localuri sunt grav afectati de o astfel de masura. O fi Austria in alta situatie decat Romania? Probabil ca nu. Orice s ar spune, cand politicienii unei tari isi “permit” sa se gandeasca la libertatea de a alege al cetatenilor, (caci DOAR cetatenii au dreptul sa aleaga!), subiectul trebuie abordat”, scrie jurnalistul Octavian Hoandră, potrivit Realitatea TV.

“Nu am sa reiau aici argumentele fumatorilor, care, ca niste cetateni ai Romaniei ce se afla, considera ca au, si ei, dreptul de a se bucura de libertatea propriile spatii, cafenele, restaurante unde sa poata fuma. Acest drept li s a incalcat flagrant in multe tari. Pentru un timp, insa. Iata ca incet, incet, iesind de sub valul de populism al unor politicieni si oameni din administratie, in continua goana dupa voturi si imagine, natiunile incep sa se trezeasca. Intr-o lume in care s a permis eutanasierea, consumul de droguri, casatoriile homosexuale si alte asemenea, a interzice fumatorilor dreptul la spatiul public incepe de se vada ca un atac clar, nu la fumat in sine, ci la omul fumator. Un om ca si ceilalti, care nu si a propus niciodata sa intre cu forta si sa fumeze in spatiile pentru nefumatori.

Sursa: https://voxbiz.ro/acuzatii-grave-la-adresa-lui-raed-arafat-ar-fi-mai-simplu-sa-fie-impuscati/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.