Acuzațiile lui Dragnea la adresa lui Klaus Iohannis: „Cei îngroziți au făcut ORICE pentru a-l influența”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că i s-a părut exagerat faptul că Klaus Iohannis le-a cerut judecătorilor CCR să nu se grăbească să dea un verdict în ceea ce privește legilor Justiției.

Liviu Dragnea îl atenționează pe președintele Iohannis că nu este bine să pună presiune pe judecătorii CCR.

Dragnea a acuzat cu acest prilej că cei îngoziți de aceste legi ale Justiției au făcut orice pentru a-l influența pe președinte să întârzie aceste legi.

„Cei îngroziți au făcut orice pentru a-l influența pe președinte pentru a întârzia aceste legi. Am înțeles că a sesizat CCR, după ce aceasta s-a pronunțat. Mi s-a părut exagerat că i-a spus Curții să nu decidă acum, ci să mai aștepte. O să vedem ce spune Curtea, apoi președintele le va retrimte la parlament, dar sunt convins că aceste legi vor fi promulgate în această viață. Cei care au coordonat un sistem și au stăpânit un sistem de influență nocivă, otrăvită, asupra unor sisteme, persoane cu funcții de conducere, ei sunt cei îngroziți. Este vorba despre unitatea de elită de la Ploiești, protocoalele secrete. Am înțeles că e foarte mare îngrijorare despre acea secție pentru investigarea magistraților. Judecătorii sunt foarte mulțumiți de înființarea acelei secții. O să vedem, meciul continuă”, a declarat Dragnea.

Sursa: http://evz.ro/dragnea-acuzatii-iohannis.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.