Adela Popescu şi Dan Bordeianu, FAŢĂ în FAŢĂ după ce actorul a înşelat-o. Este INCREDIBIL ce a urmat!

După trei telenovele în care au jucat împreună, Adela Popescu şi Dan Bordeianu au ajuns să se îşi spună adio definitiv. Motivul separării celor doi, despre care nu prea s-a scris în presă la acea vreme, a fost faptul că Dan a înşelat-o chiar pe platourile de filmare. 

Recent, după mai mult timp în care nu s-au văzut deloc, nici măcar întâmplător, cei doi au fost nevoiți să stea față în față. Actorul a fost prezent în emisiunea „Vorbeşte lumea”, alături de sora lui, Oana Sorescu, pentru a vorbi despre starea de sănătate a acesteia și despre cum a reușit să învingă cancerul.

Telespectatorii au stat cu sufletul la gură și au aşteptat să vadă cum se vor comporta cei doi foşti iubiţi, care în perioada 2004-2007 au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi.

Adela Popescu şi Dan Bordeianu s-au revăzut, miercuri, într-un cadru oficial, în emisiunea pe care Adela Popescu o moderează la Pro Tv. A fost o întâlnire memorabilă, mai ales că cei doi s-au despărţit cu scandal, iar de atunci s-au tot evitat. În urmă cu mulţi ani, Adela Popescu l-a prins pe Dan Bordeianu în timp ce o înşela, chiar pe platourile de filmare. Acum, cei doi şi-au refăcut viaţa. Sunt căsătoriţi, sunt părinţi şi par că au îngropat definitiv securea războiului, scrie Cancan.

Sursa: http://www.evzmonden.ro/adela-popescu-si-dan-bordeianu-fata-fata-dupa-ce-actorul-inselat-o-este-incredibil-ce-urmat/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.