ADEVĂRAT MIRACOL! După ce moartea i-a răpit soțul și pe cei șase copii odată, Dumnezeu a mângâiat-o. Femeia zâmbește și privește spre cer. A născut, din nou!

În 2015, România era zguduită de drama unei familii din Rovinari. Şase copilaşi, cu vârste cuprinse între şase luni şi şapte ani, se stingeau, intoxicaţi cu dioxid de carbon, în propria casă, împreună cu tatăl lor.

În urma lor, o mamă a rămas să îşi plângă durerea. O mamă şi o soţie pentru care viaţa nu mai avea niciun rost. Până acum, când Dumnezeu a făcut un miracol.

Tragedia a îndoliat atunci oraşul Rovinari. Plecată la munca în Italia, Luminiţa Bumbu (36 de ani) avea să primească cea mai neagră veste. Întreaga familie îi pierise, din cauza unei instalaţii de gaz, improvizată de tatăl copiilor.

În vârstă de 52 de ani, Marcela Bucă, cea care și-a îngropat fiul în urma tragediei de la „Colectiv”, a născut o fetiță. Minune după un iad al durerii!

Gestul bărbatului le-a fost fatal. Toţi şapte au fost găsiţi asfixiaţi în garsoniera în care trăiau, după ce altor doi copii care locuiau în apartamentul vecin li s-a făcut rău din cauza gazului.

Cei şase frăţiori au fost înmormântaţi la cimitirul de la marginea oraşului, îmbrăcaţi în alb, ca nişte îngeraşi. Mulţimea care a însoţit cortegiul funerar a împietrit în faţa unui asemenea tablou.

O mulţime de români impresionaţi de drama familiei i-au fost alatui, atunci, mamei îndurerate, însă nimic din lumea asta nu avea cum să vindece o asemenea durere.

Însă, după ce a primit o palmă grea de la viaţă, biata femeie a reuşit din nou să zâmbească. Dumnezeu i-a mai dăruit un prunc, să-i mai aline suferința. Luminiţa şi-a refăcut viaţa la Târgu Jiu.

Ea a renunţat să mai lucreze în Italia după ce a cunoscut pe cineva aici şi s-au mutat în Târgu Jiu. Suferă şi acum după copiii ei. Le-a făcut şi lor şi fostului soţ un mare parastas, după Paşte”, a declarat pentru Click! o prietenă de-a femeii.

Sursa: http://a1.ro/news/inedit/adevarat-miracol-dupa-ce-moartea-ia-rapit-sotul-si-pe-cei-sase-copii-odata-dumnezeu-a-mangaiato-femeia-zambeste-si-priveste-spre-cer-a-nascut-din-nou-id660140.html?utm_source=antena3&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&?ID=Taboola_Box

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *