Adevarul cutremurator din viata fetei omorate la metrou: „Mama Alinei Ciucu a murit!” Angajatii primariei din satul natal al tinerei fac dezvaluiri teribile EXCLUSIV

Pe 12 decembrie 2017, Alina Ciucu, o tanara de 25 de ani originara din satul Listeava (judetul Dolj), isi pierdea viata in statia de metrou Dristor, impinsa in fata garniturii de tren de Magdalena Serban. Fata, care era stabilita in Bucuresti si urma sa se casatoreasca, avusese o viata chinuita, informatiile initiale fiind ca Alina fusese adoptata in copilarie de niste vecini, in conditiile in care mama ei este bolnava si nu are resurse financiare.

Un angajat din primaria comunei Ostroveni (judetul Dolj), care include si satul Listeava, in care s-a nascut Alina, a facut lumina in viata de familia a victimei de la metrou.

„Mama ei naturala a fost alta femeie!”

„Alina a fost adoptata in copilarie de o familie din vecini, asa este, dar femeia despre care se stie ca ar fi mama ei naturala nu este mama ei naturala, este a doua sotie a tatalui ei. Femeia care a nascut-o pe Alina a murit acum cativa ani, vreo 3-4 sau poate mai mult!” a declarat angajatul primariei Ostroveni pentru WOWBiz.ro.

sursa:http://www.wowbiz.ro/adevarul-cutremurator-din-viata-fetei-omorate-la-metrou-mama-alinei-ciucu-a-murit-angajatii-primariei-din-satul-natal-al-tinerei-fac-dezvaluiri-teribile-exclusiv-17903950

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *