Adevărul despre relaţia dintre Misha şi Connect-R! Misha vorbeşte pentru prima dată despre divorţ: „Aş fi ipocrită să spun acum totul este roz”

Adevărul despre relaţia dintre Misha şi Connect-R! Misha vorbeşte pentru prima dată despre divorţ: „Aş fi ipocrită să spun acum totul este roz”.

După ce s-a speculat în repetate rânduri că în căsnicia Mishei şi a lui Connect-R lucrurile nu ar mai fi numai lapte şi miere, artista vorbeşte pentru prima dată despre ce se întâmpla în aceste momente în familia ei.

„Aş fi ipocrită să spun acum că mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta. S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri”! , declara  Misha.

Povestea lor de iubire a suprins pe toată lumea, încă de la început. A fost o dragoste fulgerătoare şi a culminat cu venirea pe lume a fetiţei, care le-a schimbat definitiv viaţa:
„Nu e vorba de distanţat, ci pur şi simplu, e vorba că mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate, cu mai multă atenţie, cu mai multă grijă”.

Este o femeie frumosă, o mamă devotată şi are talent cât cuprinde. Însă, a lăsat cariera pe planul doi. S-a speculat că Misha ar fi renunţat la muzică, dar se pare că lucrurile nu stau chiar aşa.
„Nu m-am lăsat de muzică. Am înregistrat deja două piese, trei chiar şi urmează să mă apuc şi eu de treabă. Nu m-am lăsat de muzică, în nici un caz.  Cred că undeva, prin vară, o să mă apuc de treabă”, spune frumoasa artistă, ne-a mai declarat Misha.

Lucruri nespuse până acum despre căsnicia cu Connect-R, despre momente grele care i-au marcat pe amândoi,  într-un interviu în exclusivitate la Star News, de la ora 18.45, cu Ramona Ilie, la Antena Stars. Nu rataţi!

Sursa: https://spynews.ro/monden/adevarul-despre-relatia-dintre-misha-si-connectr-misha-vorbeste-pentru-prima-data-despre-divort-as-fi-ipocrita-sa-spun-acum-totul-este-roz-163599.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.