Afacere incredibilă deschisă de cel mai violent clan din București. Autoritățile au împietrit când au făcut descoperirea!

Unul dintre cele mai violente clanuri din București și-a investit banii într-o afacere care a uluit pe toată lumea.

Frații Aurel (foto jos), Costel și Emil Caran au fost implicați, de-a lungul anilor, într-o mulțime de bătăi, înjunghieri, schimburi de focuri și infracțiuni de cămătărie. Chiar și tatăl lor, Mitu Caran, este un interlop legendar despre care se spune că, în tinerețe, l-ar fi decapitat pe șeful de post din comuna sa natală. Dincolo de aceste legende a căror origine se pierde în negura anilor de dinainte de Revoluție, numele Caranilor provoacă spaimă, cu toate că bărbații clanului sunt, momentan, la penitenciar.

Chiar și așa, rudele rămase în libertate au deschis, pe o stradă din sectorul 3, un afterschool, la care părinții își pot lăsa liniștiți copiii, după ore, în timp ce ei sunt prinși cu munca. În acest timp, potrivit ofertei instituței de învățământ, angajații Caranilor au grijă ca școlarii să doarmă la prânz, să-și facă temele, îi învață engleză și germană sau se joacă cu ei, iar o dată la șase luni părinții sunt chemați la ședință. Potrivit unor surse din anturajul fraților Caran, aceștia ar fi încercat să investească banii într-o afacere legală, așa cum au făcut și unii foști membri ai grupării Sportivilor, care au investit în imobiliare, iar acum pozează în oameni de afaceri onorabili, cu impozitele plătite la zi.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/afacere-incredibila-deschisa-de-cel-mai-violent-clan-din-bucuresti-autoritatile-au-impietrit-cand-au-facut-descoperirea-156417.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *