Ai primit acest SMS? Este o escrocherie! SPYNEWS a aflat cine se află în spatele afacerii

Un SMS buclucaş a reuşit să scoată din minţi mii de români, care au mărturisit că vor depune plângere împotriva expeditorului.

„Doctorul de familie vă recomandă pentru răceală, gripă şi tuse …, … şi … fiole. Pentru comenzi, 07…” – acesta este SMS-ul pe care l-au primit, astăzi, mii de români. Indignaţi, cei mai mulţi au declarat, pe o pagină web, că vor reclama expeditorul, pentru că a apelat la această strategie, lăsând să se înţeleagă faptul că mesajul era transmis de medicul de familie.

Reporterii SPYNEWS au descoperit că în spatele mesajului buclucaş se află o mare companie farmaceutică, reprezentanţii acesteia susţinând că SMS-ul era „pur informativ” şi că nu s-au gândit că pot induce în eroare destinatarii. „Noi am apelat la o firmă, pentru promovare. Nu ne-am gândit că persoana care primeşte mesajul poate considera că SMS-ul vine din partea medicului de familie. Nu am luat în calcul faptul că destinatarul ar putea lua medicamentele fără prescripţie medicală şi că ar putea avea probleme din această cauză, agravând alte afecţiuni. Vom încerca să remediem imediat problema şi ne cerem scuze dacă mesajul a fost interpretat greşit de persoanele care l-au primit”, au declarat reprezentanţii companiei.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/ai-primit-acest-sms-este-o-escrocherie-spynews-a-flat-cine-se-afla-in-spatele-afacerii-156793.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *