Alertă ANM! A fost instalat cod galben de grindină. Ce județe sunt afectate de fenomen

ANM a lansat o nouă avertizare meteorologică. Astfel, județul Vâlcea se află sub cod galben de grindină și vânt. De asemenea, fenomenul se va instala și în zonele montane, după cum au mai informat meteorologii.

Potrivit ultimelor informații emise de Administrația Națională de Meteorologie, județul Vâlcea se află sub cod galben de grindină și vânt.

Avertizarea meteo a intrat în vigoare la ora 18 și va ține până la ora 19.10, după cum a informat ANM. În acet interval orar se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină de mici dimensiuni.

Aceasta nu este prima avertizare din cursul zilei de vineri. Și pe Valea Prahovei a plouat puternic și s-a înregistrat grindină. Mai mult, din cauza căderilor abundente de apă, pe DN1, circulația s-a desfășurat cu dificultate, pe ambele sensuri de mers.

Furtună puternică la intrarea în Comarnic

Vineri, turiștii care deja erau în drum spre diverse locații în care să-și petreacă vacanța de 1 Mai au fost surprinși de o furtună puternică. Totul s-a întâmplat la intrarea în Comarnic și, deși a durat extrem de puțin, grindina și ploaia a oprit circulația rutieră, așa că șoferii au fost nevoiți să tragă pe dreapta și să aștepte să treacă urgia.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/alerta-anm-a-fost-instalat-cod-galben-de-grindina-ce-judete-sunt-afectate-de-fenomen-163806.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.