Alerta de ultima ora! Inundații de proporții la Constanța. Mașinile plutesc pe străzi!

Ploile torențiale din ultimele zile au făcut din Constanța un adevărat parc acvatic natural! Apa curge în șuvoaie pe străzi, iar mașinile plutesc, fără nicio șansă de salvare.

Scene incredibile au fost surprinse, astăzi, în Eforie Nord și Constanța.Ploile semnificative din ultimele zile au dus la producerea unor inundații de proporții, astfel că mașinile plutesc pe străzi, iar locuitorii se plâng de inundarea caselor și a canalelor.

În Eforie Nord, ploile au fost extrem de puternice. Inclusiv 3 autotransportatoare blindate au fost nevoite să staționeze, din cauza vizibilității reduse și a șuvoaielor de apă de pe străzi.

Nici la Techirghiol nu e mai bine. Tot din cauza ploilor și a străzilor inundate, o mașină a rămas blocată într-una din intersecțiile centrale ale localității. La volanul autoturismului se afla o femeie, pe care au salvat-o trecătorii și au adus-o, în siguranță, într-un loc uscat.

În urma inundațiilor produse, peste 15 locuințe au fost inundate și au suferit pagube uriașe.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-foto-inundatii-de-proportii-la-constanta-masinile-plutesc-pe-strazi-164847.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.