Alerta in Romania! Copaci puşi la pământ, mii de oameni fără curent electric, şcoli închise! Prăpăd într-un judeţ din ţară

Nu mai puţin de 18 copaci au fost puşi la pământ, iar mii de oameni au rămas fără curent electric. Ninsorile abundente care au căzut în Vrancea, în ultimele 24 de ore, au făcut prăpăd.

Mai multe şcoli din Vrancea au rămas închise, din cauza avariilor în reţeaua de electricitate şi a drumurilor comunale impracticabil, iar peste 3673 elevi şi preşcolari au rămas acasă, potrivit observator.tv.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru, a afirmat că, în ultimele ore, au avut loc 18 intervenţii pentru îndepărtarea crengilor şi a copacilor care au căzut pe şosea şi pe maşinile parcate, din cauza greutăţii zăpezii.

Din cauza vântului şi a zăpezii 6 localităţi din Vrancea au rămas nealimentate cu energie electrică, iar peste 5000 de oameni au rămas în beznă.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-copaci-pusi-la-pamant-mii-de-oameni-fara-curent-electric-scoli-inchise-prapad-intrun-judet-din-tara-157446.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.