Alerta in Romania! Disperare fără margini. Un bărbat susține că soția lui a fost răpită de o mașină neagră

Disperarea lui Constantin Petcu a ajuns la limita maximă! Mama copiilor lui a dispărut de acasă, iar el o caută fără încetare! Cel mai negru coşmar e că cineva ar fi răpit-o! Sufletul îi spune că soţia nu şi-ar fi părăsit cei doi copii minunaţi pe care în au împreună! Şi nici pe el, asta pentru că relaţia lor ar fi fost una strânsă şi… specială!

A alergat de la poliţie, la prieteni, la vecini, la rude. Peste tot! În zadar, însă! Nu şi-a găsit soţia. Dar ar fi găsit dovezi care ar duce, din ce în ce mai mult, către faptul că ar fi putut fi sechestrată.

„M-am dus la (n.r. cineva) acasă și am spus în felul următor: băi, știi ceva de Mihaela? Băi, nu știu, zice el. M-am dus iar la el, spărgea semințe. Am plătit niște bani și o să scot niște filmări de acolo, zic, și o să se vadă cine a luat-o din colț de acolo pe soția mea. După câte am înțeles, e o mașină neagră, el are o mașină neagră. Și atunci când a auzit i-a căzut sămânța așa. Deci, când a dat să bage sămânța în gură s-a oprit așa,” a explicat Costi, pentru Acces Direct.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/disperare-fara-margini-un-barbat-sustine-ca-sotia-lui-a-fost-rapita-de-o-masina-neagra-164387.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.