ALERTA MAXIMA! Atac armat în Marseille, Franța, teroristi au tras cu arma in multime. Poliția a raportat mai multe victime

Un atac armat s-a produs în Marseille, Franța. Potrivit primelor informații, trei bărbați au acționat cu arme tip Kalashnikov asupra unei mulțimi de oameni din oraș. Poliția a informat că există numeroase victime.

Potrivit primelor informații de la fața locului, trei bărbați au deschis mai multe focuri de armă asupra unei mulțimi de oameni, în orașul Marseille, Franța. Aceștia purtau cagule și au acționat cu arme de tip Kalashikov.

Totul s-a produs la ora 7, atunci când bărbații înarmați au sosit cu trei mașini, după care au deschis imediat focurile de armă. Mulțimea era formată, în mare parte, din persoane tinere.

Pentru moment, nu se știe dacă există persoane decedate, însă poliția a raportat că s-au înregistrat mai multe victime. Starea acestora de sănătate este necunoscută.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/foto-atac-armat-in-marseille-franta-politia-a-raportat-mai-multe-victime-165784.html?utm_source=Browser&utm_medium=Notification&utm_campaign=Push%20Notification

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *