Alerta maxima! O altă tragedie similară celei din Ungaria. Un autocar plin cu români a fost implicat într-un grav accident rutier, în Bulgaria

La nici două săptămâni de la producerea tragediei din Ungaria, în urma căreia nouă români și-au pierdut viața, un nou accident grav a avut loc, de această dată în Bulgaria, la Vidin.

Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, un autocar plin cu români a fost implicat într-un grav accident rutier în Bulgaria, lângă Vidin. În urma tragediei se înregistrează 11 victime, toate acestea au fost transportate de urgență la spital.

„Ambasada României la Sofia urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 7 iunie, în apropierea localităţii Vidin, în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România, având la bord 48 de pasageri.”, precizează MAE.

Pentru moment, nu se știe ce anume a dus la producerea accidentului și în ce circumstanțe s-a petrecut totul.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz, iar românii vor putea să-și continuie călătoria după finalizarea cazului.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/foto-o-lta-tragedie-similara-celei-din-ungaria-un-autocar-plin-cu-romani-a-fost-implicat-intrun-cutremurator-accident-rutier-in-bulgaria-167388.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *