Alerta pentru romani! Dragnea pregateste blocarea votului din Diaspora la prezidentiale din 2019

Dragnea pregătește blocarea votului pentru Diaspora la prezidențialele din 2019. Surse din PSD spun că există două drafturi de proiecte de lege, ambele elaborate de colectivul din sediul PSD din Băneasa, acolo unde se află centrul de comandă coordonat de Vâlcov. Cele două proiecte au ajuns în aceste zile la Florin Iordache și ar putea face parte din pachetul care să fie adoptat în perioada în care ar fi suspendat președintele Iohannis, dezvăluie comisarul.ro.

Conform celor de la comisarul.ro, se vor impune niște condiții draconice pentru cei aflați în Diaspora pentru a-și putea exercita votul, iar votul prin corespondență va fi eliminat. Mai mult, în ambele proiecte de lege vor fi prevăzute pedepse uriașe pentru cei care încearcă să influențeze votul celor din țară. O enormitate care încalcă orice normă democratică! Însă cea mai odioasă propunere care se regăsește într-unul din proiecte este aceea ca în ziua votului să fie dezactivat în România accesul la rețelele sociale pentru a nu se manipula votul.

Sursa: http://dacnews.net/politica/alerta-romanii-din-diaspora-nu-vor-mai-putea-vota-la-urmatoarele-alegeri-prezidentiale/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.