ALERTA! Romania va fi lovită de un ciclon! Meteorologii anunță dezastrul!

România va fi lovită de un ciclon, iar temperaturile vor scădea și cu 15 grade Celsius! Avertismentul vine chiar din partea meteorologilor! Așadar, după furtunie și inundațiile din ultimele zile, nu scăpăm de vremea rea. Ba mai mult, de miercuri vin noi vijelii şi averse în mai mult de jumătate din ţară. Există risc foarte ridicat și de inundații, iar vremea rea va continua până pe data de 30 iunie!

Un număr de nouă judeţe sunt sub cod portocaliu de furtuni şi ploi torenţiale, în perioada 27 iunie, ora 09 – 27 iunie, ora 23. Alte 23 sunt sub avertizare de tip cod galben, în intervalul 27 iunie, ora 03 – 27 iunie, ora 23.

“Un ciclon vine dinspre Peninsula Balcanică si aceste ploi cuprind cea mai mare parte a tarii. Pana in 30 iunie instablitatea atmosferica se va mentine pronuntată”, a susținut meteorologul Mihai Histu, potrivit observator.ro. În Capitală, în unele cartiere se vor strânge şi 40 l/mp. Iar temperaturile coboară pâna la 15 grade.

Sursa: https://stirimondene.fanatik.ro/romania-va-fi-lovita-de-un-ciclon-meteorologii-anunta-dezastrul-18196793?utm_source=MondenePUSHlocalCICLON&utm_medium=push&utm_campaign=unici&utm_content=MondenePUSHlocal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.