Alte imagini cu profesorul de engleză libidinos. ‘Era întinsă pe catedră, cu picioarele în sus şi el era peste ea’

Sărutul dintre profesorul de limba engleză de la un liceu din Sighetu Marmației și eleva lui, de numai 15 ani, au devenit virale pe internet și au condus la demisia cadrului didactic.

Evenimentul se pare că nu ar fi fost singular, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, se pare că avea o adevărată relație bolnăvicioasă cu adolescenta, în acest sens stând mărturie alte clipuri video ce-i au protagoniști pe cei doi, apărute în spațiul virtual și mărturiile unor surse din anturajul lor, citate de media.

”Această relaţie a fost ascunsă de mai multe zile. Cam de o lună de zile. Am văzut şi poze cu ea, în ipostaze în care ea era întinsă pe catedră, cu picioarele în sus şi el era peste ea.

Chiar el a spus că nu s-a putut abţine şi că nu-i prima dată. Punea pe copii să pună bănci la uşă ca să nu vadă vreun profesor”, menționează o sursă citată de tabloidul Cancan.

”I-au văzut alte persoane, au văzut-o pe fată cu el în maşină şi se spune că, chiar când mama lui nu era acasă o ducea la el acasă, la apartament.

El a fost profesorul meu, era vulcanic, puţin agresiv în limbaj. El ar trebui să fie consultat de un medic specialist neapărat. Acum s-a descoperit, dar are loc de mai multă vreme. Am auzit de la alţii, n-am fost martoră.

Ea e în clasa a noua, el îi preda la clasă, aşa a cunoscut-o. Ea învaţă extrem de bine la toate materiile.Ea avea doar 9 şi 10 la engleză.

Scenele se petreceau în clasă, punea copii să stea la uşă să nu îi vadă directoarea sau vreun profesor. Probabil i-a plăcut de ea şi pasiunea era prea mare. Ea a vrut, i s-a părut un lucru normal. El se mai dădea la alte fete şi a aşteptat să îi răspundă cineva la avansuri”, a declarat o prietenă a adolescentei.

Sursa: http://3dots.ro/actualitate/profesor-sighetu-marmatiei-eleva-noi-imagini-9263.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *