„Am insecte în corp! Pocnesc atunci când încerc să le scot din piele”. Familia a încercat să-l convingă că nu este nimic în neregulă cu el, dar medicii aveau altă părere. Ce pățise bărbatul

Un bărbat spunea mereu că are insecte în corpul său. Aceste insecte, spunea el, aveau o cochilie tare ce pocnea atunci când încerca să le scoată din piele.

Pentru a preleva „probe”, bărbatul a început să-şi tragă din nas bucăţi de ţesut până când şi-a făcut o gaură în sept, relatează nationalgeographic.com.

Bărbatul prezenta semnele clare ale parazitozei iluzorie, afecţiune în care pacientul crede că organismul său a fost infestat.

Majoritatea persoanelor ce suferă de parazitoză iluzorie încep să preleveze probe acasă pe care le trimit laboratoarelor. Însă în majoritatea cazurilor rezultatele sunt negative.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/sanatate/am-insecte-in-corp-pocnesc-atunci-cand-incerc-sa-le-scot-din-piele-familia-a-incercat-sa-l-convinga-476301.html?utm_source=A3%20footer&utm_medium=referral&utm_campaign=A3%20Footer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.