Amantul i-a tăiat gâtul cu o secure, apoi i-a dat foc! Casa a început să ardă ca o torţă

În Iaşi a avut loc o crimă îngrozitoare, întrucât o femeie în vârstă de 52 de ani a murit în chinuri groaznice, într-o cameră cuprinsă de flăcări.

În oraşul Podu Iloaiei, Iaşi, a avut loc o tragică întâmplare. Gandurel, bărbat în vârstă de 42 de ani s-ar fi certat cu Petronela, concubina cu zece ani mai în vârstă. Cei doi erau cunoscuţi de către vecini pentru faptul că erau consumatori de alcool, mai ales când se certau.

Mai mult de atât, după ce şi-au aruncat vorbe grele, Gandurel şi Petronela au aplicat violenţa fizică. La un moment dat, bărbatul a împrăştiat rumeguş în toată casa şi a lovit concubina cu o secure, în zona gâtului. Ulterior, bărbatul a dat foc casei, însă a mai stat preţ de câteva secunde să privească focul dezlănţuit, notează BZI.ro.

„Un echipaj medical a fost solicitat in cursul nopţii, la ora 2:45, la Podu Iloaiei. Acolo era un incendiu, la o casa, unde am fost înştiinţaţi că există două victime. Acolo am gasit un bărbat în varstă de 42 de ani. Acesta a fost transportat de EPA la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului «Sf. Spiridon». Pacientul prezenta o plagă în regiunea cervicală, provocată după ce a sărit pe geam. Totodată, barbatul prezenta o arsură de gradul l la nivelul gambei stângi. La faţa locului a mai fost gasită o femeie, în varstă de 52 de ani, carbonizată. Bărbatul a fost tratat şi a plecat dimineaţa spre fosta casă”, declara medicii Spitalului „Sf. Spiridon” din Iaşi.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/foto-amantul-ia-taiat-gatul-cu-o-secure-apoi-ia-dat-foc-casa-a-inceput-sa-arda-ca-o-torta-157758.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.