Amănunte CUTREMURĂTOARE apărute în presa maghiară despre ACCIDENTUL DIN UNGARIA: „Se vede cum șoferul ROMÂN se uita la…”

Şoferul român care a provocat în Ungaria un accident cu doi morţi era cu ochii pe radioul din maşină, în momentul impactului. Alţi doi oameni au fost grav răniţi, în vreme ce românul care a provocat nenorocirea a scăpat nevătămat.

Două dintre acestea au murit pe loc, alte două au ajuns la spital în stare extrem de gravă. Şoferul care a provocat accidentul a suferit răni minore, refuzând transportul la spital, după ce a primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Presa maghiară scrie că, în momentul impactului, şoferul vinovat era cu ochii în aparatul de radio din maşină şi nu a văzut că autoturismul din faţa lui a încetinit, astfel că l-a lovit în plin. Nu există urme de frânare a maşinii care a provocat tragedia, la locul accidentului.

Sursa: https://a1.ro/news/extern/amanunte-cutremuratoare-aparute-in-presa-maghiara-despre-accidentul-din-ungaria-se-vede-cum-soferul-roman-se-uita-la-id768947.html?utm_source=Website&utm_medium=a1ro-inedit&utm_campaign=RSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *