Americanii vor începe implantarea cipurilor la copii! „Se vor obișnui… așa cum au acceptat codul de bare” (VIDEO)

Pentru americani, implantarea cipurilor la copii a devenit ceva inevitabil, iar cei care vor face acest lucru stau liniștiți deoarece consideră că acest proces va fi acceptat asemenea codului de bare.

Televiziunea NBC precizează prin intermediul reporterilor că implantarea de microcipuri copiilor va fi „mai degrabă mai devreme decât mai târziu”

În cadrul unei emisiuni, Steffany Rodroguez-Neely, mama a 3 copiii, povestea despre frica pe care a trăit-o atunci când și-a dat seama că și-a pierdut fiica într-un magazin. Fetița se ascunsese după un raft de haine, dar mama spune că a fost un șoc prin care poate trece orice părinte. S-a declarat în favoarea microcipării.

„Dacă asta îmi poate salva copilul, atunci nu e ceva extrem, nici vorbă” și mai afirma că „Microciparea ar putea fi un element de protecție în plus în caz că se întâmplă ceva rău.”

Steffany Rodroguez a povestit și faptul că a întâmpinat opoziția unor membre ale asociației mamelor din Tampa Bay (Golful Tampa). Dintre femeile respective Kery Levey a întrebat speriată: „Vreți să puneți niște baterii în copiii noștri, vreți să le puneți cipuri? Până unde se va merge cu treaba asta?”

„E un cip mic, de mărimea unui bob de orez, care poate preveni o tragedie. Cred că cei mai mulți părinți ar spune acum că ar vrea să fi avut așa ceva”, spunea Steffany Rodroguez-Neely.

Un expert în microtehnologie îi asigură pe americani că procedura este minoră, dar procesul a devenit inevitabil. „Oamenii ar trebui să înțeleagă că testele au deja loc. Armata nu doar le testează, ci le și folosește. Nu se mai pune problema dacă se va întâmpla, ci când”, spunea Stuart Lipoff.

Același expert asemăna procedura cu implementarea codului de bare la produse.

„Când codurile de bare au apărut în anii 60, oamenii erau reținuți. Se temeau de ele pentru că nu înțelegeau conceptul. Astăzi sunt atât de răspândite încât nu le mai băgăm în seamă. Un microcip va funcționa în același mod”, explica Stuart Lipoff

sursa:https://infostiri.net/2016/06/14/americanii-vor-incepe-implantarea-cipurilor-la-copii-se-vor-obisnui-asa-cum-au-acceptat-codul-de-bare-video/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.