Anamaria Prodan, dezvaluiri despre ultimul an din viata Ionelei Prodan: „Cel mai greu mi-a fost cand mi-am luat la revedere de la ea, cand am tinut-o de mana si a murit”

Anamaria Prodan a acordat primul interviu la TV, dupa moartea mamei sale, regretata artista Ionela Prodan.

Impresara inca nu realizeaza ca mama sa numai este, sustine ca o pastreaza vesnic in suflet si a povestit cum mama ei, timp de un an de zile, a luptat cu boala fara sa stie cat de grav este.
„Nu realizez daca ma intrebi despre mama, cum nu realizez din ’92 ca nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasa, am impulsul asta sa sun. Cand formez numarul, imi dau seama ca nu mai e. Numarul mamei il pastrez forever, nu o sa-l inchid. E ciudat. (n.r. Cel mai greu mi-a fost) cand mi-am luat la revedere de la ea, cand am tinut-o de mana cand a murit. Cand am venit ultima data cu ea (n.r. in emisiune), stiam tot. Ma bucuram de fiecare secunda.
N-a stiut nimeni, nici macar sora mea. Am stiut eu 7 luni, sora mea, familia, nici fratii ei n-au stiut cat este de grav. Atunci cand stiam ca mai sunt zile, atunci i-am anuntat pe toti. Nimeni nu a avut voie sa se apropie de ea sa-i spuna ceva, pentru ca asta a tinut-o in viata. Foarte tarziu a simtit ce se va intampla. Avea foarte mare incredere in mine.
Mi-a spus ca mergem in Mexic si ca rezolvam. Eu stiu ca un om care stie ca nu mai are de trait, n-o sa lupte. Iar ea a luptat un an de zile. Cat o sa traiesc pe Pamantul asta o sa fie langa mine. Vorbesc cu ea. Vorbesc cu tabloul.” a spus Anamaria Prodan.
Sursa: http://www.wowbiz.ro/anamaria-prodan-dezvaluiri-despre-ultimul-an-din-viata-ionelei-prodan-cel-mai-greu-mi-a-fost-cand-mi-am-luat-la-revedere-de-la-ea-cand-am-tinut-o-de-mana-si-a-murit-18091758

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.