Anamaria Prodan, în lacrimi! Ce veste a primit în urmă cu puţin timp şi cum se simte…

Bucurie mare pentru Anamaria Prodan! Sexy-impresara are două fiice cu care se mândreşte ori de câte ori are ocazia.

Recent, soţia lui Reghe a felicitat-o pe Sarah Dumitrescu, fiica ei adolescentă în vârstă de 17 ani, care este o baschetbalistă de succes. Tânăra a ajuns pe un site de prestigiu din străinătate.

„Sarah, îngerul meu mic! Eşti cea mai tare”, a scris Anamaria Prodan, pe pagina sa de Facebook. Vedeta a distribuit şi articolul în care este prezentată fiica ei şi a avut lacrimi de bucurie în ochi.

Postarea vedetei nu a rămas fără ecou şi, la scurt timp, a primit o mulţime de mesaje de felicitare şi încurajare, având în vedere că mama ei, Ionela Prodan, este internată în spital.

Sarah, fiica impresarei din prima căsnicie adoră baschetul şi este o sportivă de succes. Sarah locuieşte mai mult în America, acolo unde studiază, dar face şi baschet.

Cu toate acestea, tânăra se întoarce şi în ţara natală, din când în când, unde joacă pentru naţionala de baschet a României.

Mama Anamariei Prodan este bolnavă

Ionela Prodan trece prin momente grele, după ce în urmă cu o săptămână a ajuns pe patul de spital din cauza unei probleme la inimă. Fiica ei, Anamaria, îi este alături şi încearcă să-i inveselească zilele, fiindu-i mereu alături şi având mereu grijă de look-ul ei.

Ionela Prodan a uimit pe toată lumea după ce a apărut pe sticlă cu un look total schimbat şi o coafură nouă.

La scurt timp, interpreta de muzică populară a ajuns pe patul de spital, iar o poză în care apărea cu o căciulă pe cap a stârnit controverse în rândul fanilor.

Sursa: http://anamariavasile.com/anamaria-prodan-in-lacrimi-ce-veste-a-primit-in-urma-cu-putin-timp-si-cum-se-simte-mama-ei/?utm_medium=notify&utm_source=ones

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *