Anchetă pentru banii lui Iohannis. Dragnea îi somează pe ministrul Finanțelor şi pe şeful ANAF

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat marţi că aşteaptă cu o foarte mare curiozitate să vadă ce va face Ministerul Finanţelor în cazul recuperării banilor încasaţi incorect, din chirii, de preşedintele Klaus Iohannis, şi a spus că Ministerul Finanţelor şi ANAF nu ar trebui să se mai certe şi ar trebui să recupereze banii.

„Am văzut apeluri publice, la televizor, să meargă Ioannis de bunăvoie să depună banii. Eu aştept ca statul român, în principal Ministerul Finanţelor, pentru că statul român poate fi reprezentat de către Ministerul Finanţelor, nu de către ANAF, să facă demersurile necesare pentru ca aceşti bani să vină la statul român”, a spus Dragnea.

„Aştept cu o foarte mare curiozitate ce va face Ministerul Finanţelor. (…) Când doi se ceartă, unul rămâne cu banii. Eu îi încurajez să nu se mai certe şi să vadă care este calea firească a statului, să recupereze aceşti bani”, a mai spus liderul PSD.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/ancheta-pentru-banii-lui-iohannis-dragnea-ii-someaza-pe-ministrul-finantelor-si-pe-seful-anaf-480038.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *