Anda Adam, fotografie de pe patul de spital. Artista a fost operată de urgență

Cântăreața Anda Adam a fost operată de urgență la picior. Din fericire, intervenția a decurs bine, iar artista speră că va fi externată curând.

”A trecut momentul dificil, operația a fost cu succes și iată-mă din nou cu zâmbetul pe buze…Vă îmbrațișez pe toți și vă mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare!!! Iar voi dormi la noapte fără Evelin (fiica sa – n. red.)!”, a cris Anda Adam pe Facebook, postând și o fotografie de pe patul de spital.

În doar o oră, aproape 5.000 de fani i-au apreciat postarea, transmițându-i însănătoșire grabnică.

Cântăreața s-a accidentat la filmările pentru o emisiune difuzată de Kanal D, în Republica Dominicană. S-a întors în România, unde a fost văzută ba într-un scaun cu rotile, ba folosind cârjele. În urma unui consult medical, a aflat că are nevoie de operație de urgență.

De altfel, înainte de intervenție, artista scria pe un cont de socializare: ”Dragi prieteni, din nefericire trebuie să mă operez de urgență! Situația genunchiului meu este mai complicată, am o ruptură acută de ligament și trebuie înlocuit!

Mâine dimineață intru pe mâinile domnului doctor și sper să îmi revin cât mai repede! Doamne ajută!”.

Sursa: https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/anda-adam-fotografie-de-pe-patul-de-spital-artista-a-fost-operata-de-urgenta-163175?utm_medium=web&utm_source=alerta&utm_campaign=onesignal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.