Andra și-a supărat cam rău fanii: „Mi-am dat seama, ești un pic cam falsă”

Andra este una dintre cele mai iubite figuri din industria muzicală românească. Concertele ei adună mii de oameni și este extrem de apreciată chiar și peste hotare. Cu toate acestea, viața de artist nu este una ușoară, iar uneori mai intervin și anumite neplăceri.

Andra a susținut un concert recent, iar mai apoi a postat pe contul său de Instagram o fotografie la care a primit numeroase aprecieri. Deși foarte multă lume o iubește și vrea să se fotografieze cu ea în cadrul concertelor sale, vedeta nu poate face față cererilor.

Tocmai de aceea, o micuță fană a fost de-a dreptul supărată că nu a apucat să o îmbrățiseze pe Andra și s-a răzbunat pe artistă, lăsându-i un comentariu acid pe Instagram. „Andra eu sunt acea fată care a vrut să te îmbrățișeze, la Târgu-Mureș. Până atunci te-am adorat, acum în schimb mi-am schimbat părerea, ești un pic cam falsă.” i-a scris micuța.

Andra nu i-a răspuns fetiței la comentariu, însă, așa cum am mai spus, viața de artist nu este una ușoară, iar uneori este greu să-i mulțumești pe toți!

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/foto-andra-sia-suparat-cam-rau-fanii-miam-dat-seama-esti-un-pic-cam-falsa-171828.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *