Andreea Mantea, în lacrimi! Prezentatoarea TV a trăit clipe dificile, după ce a ajuns la spital în toiul nopţii!

Andreea Mantea a trecut prin momente grele zilele trecute, după ce băieţelul ei, David, s-a simţit foarte rău, astfel că bruneta l-a dus personal pe micuţ la o clinică privată din Capitală, în toiul nopţii.

Vedeta a venit însoţită de alte două femei şi a aşteptat cu sufletul la gură veşti de la medicii care l-au îngrijit pe David.

Minutele au părut o eternitate pentru Andreea Mantea, în timp ce aştepta ca cineva să-i spună ce se întâmplă cu fiul ei şi al luptătorului de MMA, Cristi Mitrea.

Bruneta a oprit toate asistentele şi toţi medicii care treceau pe lângea ea, pentru a le pune întrebări despre starea lui David, potrivit Spynews.ro.

Şi, se pare, că nu de puţine ori, frumoasa prezentatoare a avut lacrimi în ochi la gândul că fiul ei ar avea o problemă serioasă.

În cele din urmă, un medic a venit cu un carneţel şi i-a oferit toate explicaţiile de care avea nevoie. După ce medicii au asigurat-o că nu este vorba despre nimic grav, Andreea Mantea a răsuflat uşurată.

Vedeta şi-a aşteptat răbdătoare ca doctorii să-i aducă băieţelul, apoi a plecat spre casă împreună cu cele două însoţitoare. Nu este pentru prima oară când Andreea Mantea trece printr-o spaimă din cauza fiului ei.

Ea a dezvăluit de nenumărate ori că îi este groază de boli şi că este foarte fricoasă. Prezentatoarea este o mamă extrem de grijulie.

Nu suportă să ştie că fiul ei este bolnav şi, de multe ori, se gândeşte la ce este mai rău, chiar dacă micuţul are o simplă răceală sau o durere de burtică.

Cristi Mitrea, fotografie de colecţie cu fiul său. Imaginea cu cei doi te va lăsa fără cuvinte

Cristi Mitrea şi Andreea Mantea au o relaţie bună de dragul micuţului lor şi nu vor ca băieţelul să le simtă lipsa.

După ce Cristi Mitrea a fost surprins pe stradă, ţinându-şi copilul în braţe, semn că este un tată cât se poate de grijuliu, o altă fotografie în care se află cu fiul său i-a captat pe fani. Cristi Mitrea îl ţine în braţe pe fiul său, amândoi dormind, iar imaginea te lasă fără cuvinte. De altfel, se pare că şi cel mic se simte excelent în compania tatălui său.

„Tata va avea grijă să fii mereu în siguranţă. Fiul meu”, a scris Cristi Mitrea alături de fotografia cu fiul său.

În plus, potrivit informaţiilor apărute în presă, Andreea Mantea a spus că relaţia dintre fiul ei şi Cristi Mitrea este una normală şi frumoasă. Ei petrec timp împreună aşa cum este şi firesc să se întâmple. Prezentatoarea TV spune despre tatăl copilului ei că este grijuliu şi nu stă niciodată cu grijă atunci când îşi lasă fiul cu el.

Andreea Mantea l-a cunoscut pe Cristi Mitrea în urma participării la show-ul „Burlăciţa”. S-a îndrăgostit de el şi au făcut un copil. David s-a născut pe 27 mai 2015.

Andreea Mantea, despre prima dragoste. „Îmi transpirau palmele când îl vedeam”

Andreea Mantea, mama unui băiețel pe nume David, a avut mai multe relații amoroase de-a lungul anilor. Cele mai cunoscute povești de dragoste ale focoasei brunete au fost cu Andrei Țârdea, căntărețul Ștefan Stan și luptătorul de MMA Cristi Mitrea, tatăl băiețelului ei.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Viva, Andreea Mantea și-a amintit de prima ei dragoste. Se întâmpla în copilărie, dar vedeta a mărturisit că a trecut prin mari emoții la acea vreme.

„Știi că prima dragoste nu se uită niciodată… A fost copilăresc, îmi transpirau palmele când îl vedeam.

Îl tot priveam, îmi doream să vadă că mă uit tot timpul la el; ca atunci când ești copil“, a declarat Andreea Mantea.

Sursa: http://anamariavasile.com/andreea-mantea-in-lacrimi-prezentatoarea-tv-a-trait-clipe-dificile-dupa-ce-a-ajuns-cu-baietelul-la-spital-in-toiul-noptii-cum-se-simte-acum-micutul-david/?utm_medium=notify&utm_source=ones

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.