Andreea Marin, decisă să renunţe la showbiz? Dezvăluirile neaşteptate ale vedetei

Andreea Marin are o carieră de mulţi ani în televiziune şi este o apariţie constantă la tv şi în reviste. Dar, vedeta şi-a descoperit un nou hobby şi este decisă să se specializeze în… design de interior.

Andreea Marin este pasionată de frumos şi doreşte să se specializeze în design de interior deorece îi place foarte mult să se ocupe de amenajări interioare.

Andreea Marin intenţionează să urmeze un curs pentru a se specializa, dar nu vrea neapărat şi o reprofilare în carieră, momentan. Vedea a declarat, potrivit unor surse, că aceasta este o pasiune de a sa mai veche şi doreşte să investească timp pentru a deveni din ce în ce mai bună.

Andreea Marin se declară o persoană creativă şi organizată iar acest nou proiect al său, deşi îi va ocupa o bună parte din timp, îi va lăsa loc şi pentru alte activităţi.

Andreea Marin a mai declarat că este o persoană deschisă căreia îi place să experimenteze lucruri noi şi nu ştie ce îi va rezerva viitorul cu privire la noua sa pasiune.

Sursa: http://spynews.ro/monden/andreea-marin-decisa-sa-renunte-la-showbiz-dezvaluirile-neasteptate-ale-vedetei-155841.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.