Antonia se simte incompletă fără fiica ei: „Sunt sigură că Dumnezeu…”

Antonia este o femeie de succes, o artistă completă, care se bucură și de o familie frumoasă. Împreună cu Alex Velea, artista are doi băieței frumoși foc, pe care îi expune pe rețelele de socializare cu mare mândrie. Cu toate că are familia aproape, Antonia se simte incompletă, pentru că un important membru lipsește. Este vorba de fiica sa cea mare, Maya.

Antonia nu ratează nicio ocazie de a le arăta fanilor boacănele pe care le fac cei doi băieți ai săi, Akim și Dominic. Astfel, de foarte multe ori, artista postează pe rețelele de socializare diverse fotografii și clipuri video cu cei mici, spre bucuria fanilor.

CITEȘTE ȘI Drama pe care Antonia o trăieşte în fiecare zi! Ce se va întâmpla după divorţul de Vincenzo Castellano

Cea mai recentă postare a Antoniei este una tristă. Deși este fotografiată alături de Akim și Dominic, iar cei trei sunt veseli și zâmbesc, artista a postat un mesaj din care reiese faptul că suferă destul de tare din cauza absenței Mayei.

„Această fotografie este incompletă, deoarece fetița mes lipsește, dar sunt sigură că Dumnezeu lucrează prin căile Lui pentru a face ca această fotografie să fie, curând, una completă”, a scris Antonia, pe Instagram.

Internauții au reacționat imediat și au încurajat-o pe artistă: „Să sperăm!”, „Să-ți ajute Dumnezeu”, „Sunteți superbi toți”, i-au scris fanii.

Frumoasa artistă speră ca divorţul dintre ea şi Vincenzo Castellano să se pronunţe cât mai repede, urmând apoi să ceară custodia fiicei sale, Maya.

Sursa: https://spynews.ro/monden/antonia-se-simte-incompleta-fara-fiica-ei-sunt-sigura-ca-dumnezeu-164379.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.